Bologna, grav accident intre trei autospeciale pe austostrada A1

Bologna, grav accident intre trei autospeciale pe austostrada A1

Accidentul dintre trei autospeciale s-a petrecut la doar câțiva metri de locul unde pe 6 august 2018, o explozie a unei cisterne a provocat prăbușirea unui pod

Bologna 1 1

Citește și Criminalul Gheorghe Dinca audiat in cazul mortii unei alte tinere gasita decapitata intr-un parc

Pe autostrada A14 de la Borgo Panigale, la Bologna, a avut loc un accident în care au fost implicate trei camioane, dintre care două au fost incendiate.

Bologna 3
De Ana Moldovan

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.