Bolnavă de coronavirus, moare imediat după ce a născut gemenii: ” Visul ei era să devină mamă”

Din Brazilia , o țară adusă în genunchi de pandemia Coronavirus, vine o poveste dramatică. Este cea a lui Larissa Blanco , o tânără de 24 de ani care a murit la câteva momente după ce a născut gemenii. Larissa a fost descoperită pozitivă pentru Coronavirus. S-a îmbolnăvit cu câteva săptămâni înainte de a naște. Tânăra, potrivit rapoartelor presei locale, a fost internată pe 27 iunie la un spital din São Paulo. Acolo a născut doi gemeni, Guilherme și Gustavo, dar, din păcate la scurt timp după aceea a avut o hemoragie puternică și a intrat în stop cardiac. În ciuda eforturilor medicilor, tânăra mămică nu a supraviețuit.

Povestea tânărului tată: „A fost visul Larisei să devină mamă” – Potrivit cuvintelor tânărului soț, Diego Rodrigues, în vârstă de 24 de ani, corpul noii mame, deja slăbit de Coronavirus, a cedat în urma unei hemoragii puternice imediat după nașterea celui de-al doilea copil.  “Am fost în sala de nașteri când s-a născut primul nostru copil  “, a spus tânărul tată  șocat de ceea ce s-a întâmplat, adăugând că “Larissa  a văzut chipul frumos al bebelușului emoționându-se: A fost visul ei să devină mamă”.

Tineri inconștienți! Organizează petreceri pentru a se infecta cu coronavirus : primul infectat câștigă o sumă de bani

După o mică complicație, s-a născut cel de-al doilea geamăn și, în acel moment, Diego s-a dus cu nou-născuții într-o altă cameră lăsând-o pe noua mamă în mână medicilor. Nu după mult timp, medicii i-au dat vestea groaznică : „Medicii mi-au spus că din cauza coronavirusului corpul ei era prea slăbit, și de aceea nu a supraviețuit”  , a explicat  bărbatul, lăsat singur să-și crească cei doi copii.

„Dumnezeu me-a doi doi îngeri mici de care să am grijă, și-l rog să-mi dea putere. Am plâns mult de îndată ce i-am văzut “. În Brazilia, pandemia Coronavirus a provocat până acum 1.448.753 de infecții și peste 60.000 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.