Bolnavă de cancer, medicii spun că are o problemă hormonală: moare la 29 de ani

Este povestea lui Josephine Suffolk de 29 de ani, o mamă a doi copii mici și victima unei diagnostice greșite a medicilor. Medicii au considerat că este vorba de o problemă hormonală, dar  fost erau simptome ale cancerului de col uterin în stadiul al patrulea.

Pentru medici, pierderea continuă de sânge nu era decât o problemă hormonală care urma să treacă în curând. În schimb, Josephine Suffolk, o mama tânără de 29 de ani din Dover, Anglia, a descoperit la 9 luni după ce s-au manifestat primele simptome că avea cancer de col uterin pe care nu mai avea mult de trăit. A murit în 18 mai, lăsând îndurerați soțul și cei doi copiii mici, în vârstă de 2 și 5 ani.

Citește și Arsă de vie de către fostul iubit, Judy moare dar va depune oricum mărturie împotriva criminalului

A început să meargă la medici din septembrie 2017 prezentând dureri și pierderi mari de sânge. Dar abia în iunie 2018, la 9 luni după prima vizită, tânăra mamă a descoperit adevărul. Dar a fost prea târziu, cancerul se răspândise în tot organismul. Starea ei s-a deteriorat treptat, până la moartea sa care a avut loc acum zece zile la Hospice de Pilgrims din Ashford.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.