Bolnavă de cancer la sân, refuză tratamentul: ”Sunt vegană”. Moare la numai 40 de ani

Bolnavă de cancer la sân, refuză tratamentul: ”Sunt vegană”. Moare la numai 40 de ani

”Dacă aș fi făcut chimioterapia, cred că aș fi stat tot timpul în pat. Așa îți otrăvești corpul” , a spus acum doi ani Katie Britton-Jordan, în vârstă de 40 de ani. Acum câteva zile ea a murit de cancer la sân. Refuzase să se supună unui tratament tradițional în favoarea unei combinații de veganism și suplimente.

Acum doi ani ea a vorbit despre decizia ei de a nu fi supusă tratamentelor tradiționale : “Mă simt foarte bine și sunt încă în stare să lucrez și să am grijă de fiica mea. Dieta mea, care implică în principal fructe și legume crude, mă ajutat cu adevărat. Dacă aș fi făcut chimioterapia  cred că aș fost mereu la pat, i-am văzut pe câțiva prieteni care au făcut-o: este oribil, așa ne otrăvim trupul în opinia mea. Există multe opțiuni care cred că sunt mult mai valoroase decât otrăvirea “.

Atac în Texas în timpul începerii anului școlar: 4 morți și 20 de răniți

Din păcate, cancerul de la stadiul 2 sa dezvoltat în stadiul 4, răspândindu-se în ganglionii limfatici ai gâtului, plămânilor, ficatului și oaselor. Pe lângă dieta vegană, Katie a crescut numărul de suplimente  inclusiv algele bogate în iod, turmericul brut, capsulele de piper negru și a folosit o cameră cu oxigen hiperbaric.

A căutat un tratament de imunoterapie în afara Regatului Unit și a strâns bani pe pagina ei de Facebook. În loc să se supună scanărilor CT asupra sistemului nervos central care implică radiații, Katie a decis să se supună scanărilor termografice private. Aceste radiografii utilizează o cameră termică pentru a arăta dacă se formează noi cheaguri de sânge, indicând creșterea tumorală.

Katie, la numai 40 de ani a lăsat în urmă o fetiță de 6 ani și o familie îndurerată….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.