Bolnavă de cancer condamnată la 10 luni de închisoare, dar mai are doar o lună de trăit

O tânără cu cancer terminal a fost condamnată la 10 luni de închisoare pentru furt, în ciuda faptului că i-a mai rămas doar o lună de trăit

Ashley Menser , o tânără de 36 de ani din Pennsylvania, cu istoric de furt și dependență de droguri, a fost arestată în 2018, când a ieșit dintr-un magazin cu bunuri furate în valoare de 109 dolari. Proprietarul a raportat-o ​​pentru furt, iar femeia a fost dată în judecată. Între timp  însă, a fost diagnosticată cu cancer ovarian în stadiu final .

Citește și Un obiect ciudat a fot filmat pe cerul Californiei. Este un OZN sau…? / VIDEO

Situația a fost adusă la cunoștința judecătorului și a avocatului  iar femeii i s-a cerut să i se permită să-și continue tratamentul . În ciuda acestui fapt, instanța a pronunțat o pedeapsă de 10 luni de închisoare chiar în ziua în care Ashley a avut o întâlnire cu medicul pentru a stabili o dată pentru operație. Acum, părinții femeii denunță  sentința care ar putea provoca moartea fiicei sale în termen de o lună. Aceasta este speranța de viață pe care oncologul i-a acordat-o dacă nu se supune imediat intervenției chirurgicale.

Potrivit  Daily Star ”, tatăl lui Ashley s-a oferit să plătească el acea sumă de 109 dolari, doar să i se acorde posibilitatea fiicei sale de a se opera.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.