Bolivia, un camioan s-a răsturnat în sudul țării: cel puțin 18 morți

Un camion care transporta marfă și cel puțin 40 de persoane, a lovit sâmbătă seara pe un șanț de pe marginea străzii din sudul Potosí, răsturnându-se. Incidentul a provocat cel puțin 18 morți și 17 răniți, scrie  ziarul La Razon din La Paz.

 Panică în Chile: Cutremur de intensitate 6,8 în largul coastei

Vehiculul plecase de la Llallagua se îndrepta spre Pocoata, când din cauze încă necunoscute a intrat în șant: 12 bărbați și 6 femei au murit pe loc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.