Bolivia, procurorul solicită arestarea lui Morales pentru terorism

Procurorul a cerut arestarea fostului președinte bolivian Evo Morales pentru terorism. Potrivit rapoartelor agenției naționale de știri ABI, acuzațiile se bazează pe înregistrări vocale în care fostul președinte ar îndemna un lider al fermierilor de coca să promoveze protestele susținătorilor săi.

Darya, fetița de 13 ani însărcinată a născut ! Au început investigațiile privind identitatea tatălui bebelușului

Morales se află în prezent în Argentina, unde i s-a acordat statutul de refugiat, după ce a fost forțat să părăsească țara în urma protestelor stradale care au izbucnit sub acuzațiile de fraudă din alegerile din octombrie trecut. Procurorii au emis deja un mandat de arestare împotriva lui la sfârșitul anului trecut.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.