Bolivia: casele guvernatorilor și a surorii președintelui Morales au fost incendiate

Un grup de protestatari care au solicitat demisia președintelui Boliviei, Evo Morales, au dat foc casei surorii președintelui, Ester Morales, și a guvernanților Oruro și Chuquisaca, respectiv Víctor Hugo Vásquez și Esteban Urquizu. Morales a denunțat și condamnat acțiunea pe contul său de Twitter:

”Condamn în fața comunității internaționale și a poporului bolivian planul de lovitură de tip fascist desfășurat cu acte violente care au ars casa guvernanților Chuquisaca și Oruro și a surorii mele din acest oraș”, a spus a spus președintele. „Menținem pacea și democrația”, a adăugat el.

Un student și-a dat foc la Lyon: „Macron și UE m-au ucis”

În acest context, Morales a condamnat și „atitudinea foștilor apărători ai poporului”, care „în loc să protejeze drepturile omului încalcă libertatea de exprimare și se alătură comploturilor rasiste ale loviturii de stat împotriva mass-mediei de stat așa cum au a făcut dictaturile militare “. “Vor să facă presa să tacă pentru a perpetua lovitura de stat”, a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.