Bolivia, 25 de persoane au murit dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie de 300 de metri

Bolivia, 25 de persoane au murit dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie de 300 de metri

Tragedie de-a lungul autostrăzii La Paz-Yungas: un autobuz de transport  pasageri a căzut într-o râpă în Bolivia după o coliziune cu un alt vehicul, cauzând moartea a cel puțin 25 de persoane și rănind alte 24 de persoane, relatează  agenția de știri Abi.

Accidentul a avut loc de-a lungul autostrăzii La Paz-Yungas.

 

Autobuzul a încercat să dăspășească un camion, dar s-a ciocnit frontal cu un alt camion de pe banda opusă.  Din impact, șoferul a pierdut controlul asupra autobuzului și  s-a prăbușit la 300 de metri într-o răpî . Comandantul poliției din Bolivia, Angel Rojas, a declarat reporterilor că numărul morților ar putea crește, deoarece salvatorii scot în continuare corputile fără viață a pasagerilor din zona incidentului. Corpurile victimelor au fost aruncate la zeci de metri distanță d autobuz.

 

Te-ar putea interesa și Cuvintele Natashei inainte de disparitie: ”Daca se va intampla ceva cu mine, du-le carabinierilor”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.