Bokshil, cățelul care de zece ani așteaptă întoarcerea stăpânilor săi

Bokshil, cățelul care de zece ani așteaptă întoarcerea stăpânilor săi

Nu a mișcat un pas. De când proprietarii ei l-au abandonat , Bokshil a rămas acolo în așteptarea lor. „ Nu te mișca ” , i-au spus stăpânii săi înainte de a-l abandona, în urmă cu aproape zece ani. Și așa a făcut . Numai că ei nu s-au mai întors. Această poveste incredibilă vine din Coreea de Sud.

În 2009, stăpânii Bokshil s-au trezit în dificultăți economice grave. Nu mai aveau bani pentru a putea îngriji și hrăni micuțul câine așa că upă ce s-au mutat în altă casă  l-au abandonat. Dar el nu a pierdut niciodată speranța de a-i întâlni din nou. „ De când au plecat – spune o doamnă care acum are grijă să-i aducă mâncare și apă – nu a încetat niciodată să-i caute. De-a lungul anilor, a îmbătrânit și are o cataractă senilă care i-a întunecat aproape complet vederea. Câteodană, confundă trecătorii stăpânii lui și începe să-i urmeze în încercarea de a-și începe din nou viața alături de ei».

 

Bokshil nu vrea să plece din ceea ce a devenit casa lui. Locuitorii din zonă s-au mobilizat și sunt se preocupă de el să-l ducă la veterinar atunci când este nevoie. „ Mai bine să-l lase acolo unde este ”, spun medicii. „ Schimbarea  ar însemna o altă traumă .” Mai bine să-l lăsăm să creadă că, mai devreme sau mai târziu, stăpânii lui vor veni să-l ia acasă, cățelul trăiește din speranță”

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.