BMW retrage de pe piață 232 de mii de mașini: „Risc de incendiu”. Iată modelele în cauză

„Risc de incendiu”  Producătorul auto german BMW a amintit 232 de mii de mașini . Motivul rechemării este o problemă în sistemul de recirculare a gazelor de eșapament . Vehiculele implicate sunt cele cu motoare diesel cu patru cilindri din seria 1 până la 7, precum și modelele Suv X1, X3, X4, X5 și X6.

Crimă șocantă: o cerșetoare a fost împușcată cu sânge rece pentru că a cerut 20 de cenți / VIDEO

Potrivit unui purtător de cuvânt al BMW, riscul de incendiu este „foarte mic”, iar în Germania au fost deja modificate 113.000 de vehicule în atelier.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.