Blocată departe de casă și fără un loc de muncă, o fetiță de 12 ani a murit după ce a mers pe jos 320 e kilometri

A mers pe jos mai mult de 320 de kilometri în încercarea de a ajunge la ea acasă în India, dar în cele din urmă, a murit din cauza epuizării. O fată de 12 ani a fost victima  blocajului impus de autoritățile din New Delhi pentru a conține răspândirea noului coronavirus. Jamlo Madkam a lucrat pe câmp de ardei  în satul Perur, în sudul statului Telangana. Blocarea impusă de India pe 25 martie trebuia să se încheie pe 14 aprilie, dar a fost prelungită până pe 3 mai. Pe 15 aprilie, Madkam și alți 11, inclusiv cumnatul său, au pornit spre statul Chattisgarh din centrul Indiei, hotărâți  să se întoarcă acasă pentru că nu mai aveau un loc de muncă.

” Au mers prin munți pentru a evita controalele poliției timp de trei zile. Jamlo nu mai mâncase nimic și înainte de deces începuse să vomite. Atât malnutriția cât și oboseala au contribuit la moartea ei ”, a spus medicul BR Pujari. Ceilalți 11 lucrători imigranți au fost carantinați timp de 14 zile. După deces, medicii au efectuat testul pentru Covid-19 care a rezultat negativ.

Coronavirusul și reacțiile șocante: Ce s-a întamplat cu pielea a doi doctori după tratament ? FOTO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.