Blocajul în Australia s-a încheiat: statul acordă câte 100 de dolari cetățenilor pentru a cheltui în restaurante și teatre

Odată cu încheierea blocării în Australia , se iau măsuri pentru a reînvia sectoarele cele mai afectate de Covid-19, și anume restaurantele și divertismentul: se întâmplă în New South Wales, unde guvernul va acorda fiecărui cetățean adult 100 de dolari Dolari australieni (aproximativ 61 euro) de cheltuit în sectoarele deja menționate . Schema Out & About, care va costa guvernului aproximativ 500 de milioane de dolari (300 de milioane de euro), a fost anunțată de ministrul Trezoreriei Dominic Perrottet.

Citește și Rusia, bilanțul coronavirusului nu este real: mult mai mare decât cel declarat- Video

CUM FUNCȚIONEAZĂ. Cei peste 18 ani vor primi patru vouchere digitale de 25 USD printr-o aplicație pe telefonul mobil: două pot fi cheltuite în restaurante, cafenele și cluburi și celelalte două pentru galerii de artă, arte spectacol, cinematografe și parcuri de distracții . Nu pot fi utilizate pentru cumpărături în magazine, alcool, țigări și jocuri de noroc.

“Vrem să încurajăm oamenii să-și deschidă portofelele și să contribuie la efectul de stimulare”, a declarat ministrul Perrottet.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.