Blestemul Kennedy: nepoata lui Bob a dispărut în mare

Nepoata lui Bob Kennedy, Maeve Kennedy Townsend McKean și fiul ei Gideon  în vârstă de opt ani, au dipărut în  mare. O știre care a fost confirmată chiar de familia Kennedy. Dispariția celor doi a fost semnalată ieri după-amiază, 2 aprilie 2020. Astfel, continuă „blestemul” unei familii pe cât de cunoscută, pe atât de ghinioniste.

Potrivit autorităților locale, Maeve și fiul său au fost văzuți ultima dată în Golful Chesapeake la bordul unei canoe. Încercau să recupereze o minge, dar din cauza curenților nu au mai putut să se întoarcă la țărm. Seara, paza de coastă a anunțat că a descoperit o canoe răsturnată, canoe care se potrivește cu descrierea celei în care se aflau Kennedy și fiul său. Momentan nu există nicio altă știre. În urmă cu doar câteva luni, o altă nepoată a lui Robert Kennedy a murit din cauza unei supradoze.

Nepoata lui JFK, Saoirse Kennedy Hill de 22 de ani a fost gasita moarta

Maeve Kennedy Townsend McKean în vârstă de 40 de ani, este fiica fostului guvernator adjunct din Maryland, Kathleen Kennedy Townsend, fiica lui Robert F. Kennedy și Ethel Kennedy. Căsătorită cu David McKean, avocat pentru drepturi civile din Washington DC, este mama a patru copii. Ea lucrează ca directoare la Inițiativa Mondială de Sănătate a Universității Georgetown din capitala Washington, unde locuiește cu familia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.