Blestemul Kennedy: cadavrul nepoatei lui Bob Kennedy a fost găsit în mare

La cinci zile de la dispariția nepoatei lui Bob Kennedy în Golful Chesapeake, corpul fără viață a femeii a fost găsit ieri, au informat forțele de ordine.  Maeve Kennedy Townsend McKean în vârstă de 40 de ani dispăruse joi după-amiaza trecută împreună cu fiul ei, Gideon în vârstă de 8 ani. Cei doi erau într-o canoe  în apropierea casei familiei de pe Shady Side, la aproximativ 25 de mile sud de Annapolis. “După 5 zile de căutări care au implicat aviația și scafandrii, autoritățile au descoperit trupul femeii, a  informat poliția.

Blestemul Kennedy: nepoata lui Bob a dispărut în mare

Într-o investigație preliminară, scrie  NBC News,  McKean și fiul său se plimbau cu canoa când aceasta s-a răstunat  și  nu au putut să se întoarcă pe țărm. Poliția din Maryland a spus că trupul nepoatei lui Bob Kennedy a fost găsit la aproximativ șapte metri adâncime, la câțiva kilometri distanță de reședința mamei sale, unde se răsturnase canoa. Trupul micuțului Gideon nu a fost încă găsit, iar astăzi au fost reluate căutările.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.