Bisturiile escrocului italian Matteo Politi, alias, Matthew Mode au operat și la Londra!

Povestea medicului fals italian Matteo Politi, alias Matthew Mode, face vâlvă acum și în toatăEuropa. Există indicii clare că acesta a operat și în Londra, nu doar România și Italia.

O femeie din Marea Britanie a declarat pentru The Sun, că că italianul i-a făcut o intervenție la buze.

Melek Stevens, antrenor personal de fitness în vârstă de 39 de ani, spune că l-a întâlnit pe Politi la o sala de sport din Londra:

Mi-a injectat buzele acasă la mine. A plecat de la mine cu 200 de lire sterline, spunând că aspectul buzelor se va îmbunătăți mult în zilele următoare. Dar nu a fost nicio diferență”, a spus femeia pentru The Sun.

“Nu l-am mai văzut niciodată. Mă simt păcălită. Sunt sigură că nu sunt singura cu care a lucrat la Londra. Am noroc că nu am făcut o infecție. Merită o pedeapsă exemplară”, a mai spus Melek.

Britanicii cred că a lucrat sub numele de Matthew Mode și la ei în țară.

Jurnaliștii de la The Sun au obținut informații potrivit cărora italianul a condus un cabinet la ei în țară. Potrivit unor documente Politi a locuit la Stratford, estul Londrei până la sfârșitul anului 2017.

El a fugit în România după ce a fost condamnat pentru furtul de identitate în Italia în 2011.

Autoritățile medicale din Marea Britanie fac acum cercetări în ceea ce-l privește pe Matteo Politi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.