Biserica Evanghelică din Ohio anulează 46 milioane de dolari raprezentând „datorii de sănătate”

Biserica Evanghelică din Ohio anulează 46 milioane de dolari raprezentând „datorii de sănătate”. Peste 45.000 de familii au beneficiat de inițiativa Crossroads Church din Cincinnati

“Felicitări, datoria ta a fost achitată pentru că cineva te iubește și există un Dumnezeu care nu te-a uitat.” Este scrisoarea trimisă de Crossroads Church din Cincinnati, o biserică evanghelică din Ohio, către peste 45 de mii de familii pentru a le plăti datoriile făcute din motive de sănătate . Anularea datoriilor va fi extinsă și în Kentucky, Tennessee și Indiana.

Crossroads Church este cea mai mare inițiativă de a restabili „datoriile medicale” din istoria recentă a non-profitului american. Potrivit American Journal of Public Health, datoria medicală contribuie la două treimi din falimente.

Citește și Moment istoric ! Absorbante și produse sanitare GRATUITE pentru toate femeile

“Este probabil singura datorie pe care nu alegi să o faci din cauză că nu alegi să te îmbolnăvești, iar asta afectează majoritatea oamenilor”, a explicat Victor Martinez, unul dintre pastorii evanghelici.

Inițiativa este în colaborare cu „RIP Medical Debt”, o organizație non-profit care organizează plăți ale datoriilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.