Birmingham, o fetiță de 12 ani a fost violată într-un autobuz de șase bărbați

Birmingham, fetiță de 12 ani, a fost violată într-un autobuz de șase bărbați

O fetiță de 12 ani a spus că a fost violată de șase bărbați în timp ce se afla într-un autobuz din centrul orașului Birmingham, Marea Britanie. Știrea a fost raportată de presa britanică “The Sun”. Fata a precizat că atacul a avut loc ziua în amiaza mare și în prezența a celor trei prieteni cu care se afla.

 

Atacatorii ar fi abordat-o pe un autobuz de linie 33, raportează Birmingham Live.

Imediat după violență, copila și-a sunat mama să-i spună ce s-a întâmplat : “Era foarte agitată. Mi-a spus că au fost în  șase. Ultimul etaj al autobuzului era gol, cu excepția fiicei mele și a prietenilor ei. Ei au atacat ceilalți băieți și i-au forțat să coboare la etajul inferior al autobuzului  pentru a putea fi singuri cu ea. În prezent, nici un ofițer de poliție nu a venit la noi acasă. Am vorbit cu ei doar prin telefon”, a povestit mama plângând.

 

Anchetatorii au deschis imediat o anchetă privind presupusa violență. Surse din cadrul Poliției din West Midlands au declarat: “Poliția investighează un atac de violență asupra unei tinere de 12 ani într-un autobuz pe Finchley Road, Kingstanding, chiar înainte de ora 15:00 pe 16 martie. Ancheta este deschisă. Oricine are informații utile vă rugăm să contacteze poliția “.

 

Te-ar putea interesa și Judecătorul obligă o femeie cu probleme mentale să facă sex cu soțul ei: „Este un drept fundamental al omului”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.