BioNTech: “Covid va rămâne cu noi și în următorii 10 ani, trebuie să ne obișnuim cu ideea”

Covid va rămâne alături de noi în următorii 10 ani”: spune Ugur Șahin, fondator și CEO al BioNTech, laboratorul farmaceutic german care, împreună cu americanul Pfizer, a dezvoltat serul anti-Coronavirus, recent aprobat atât de FDA, cât și de – Ema .

Prin urmare, Șahin a adăugat că ar fi bine să vă obișnuiți cu un nou „normal” al vieții. Într-o declarație de presă celor care l-au întrebat când va fi posibil să ne întoarcem la viața normală, omul de știință de origine turcă ne-a invitat să dăm o nouă dimensiune termenului „normal”.

Citește și EMA: „24 de ore de cefalee și febră printre efectele secundare ale vaccinului ”

„Avem nevoie de o nouă definiție a termenului normal. Virusul va rămâne cu noi în următorii 10 ani. Trebuie să ne obișnuim cu ideea că vor exista noi epidemii ”.

„Cu toate acestea, un„ nou normal ”va însemna să nu intrăm în blocaj,   magazinele nu trebuie să închidă și că nu vor mai fi așa de mulți infectați în spitale  – a adăugat Șahin – Și acest lucru s-ar putea întâmpla până la sfârșitul verii”.

Mutația Covid care a apărut în Marea Britanie “este puțin diferită” de cele luate în considerare până acum “și încă nu știm exact dacă vaccinul nostru poate proteja și împotriva acestui lucru. Din punct de vedere științific, este însă foarte probabil ca vaccinul nostru să se poată apăra și împotriva acestei variante . Va dura două săptămâni pentru a colecta date cu privire la acest lucru”, a subliniat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.