Cercetătorul chinez, Bing Liu, a fost ucis din motive sentimentale

Dr. Bing Liu , omul de știință chinez de la Universitatea din Pittsburgh, implicat în cercetări medicale împotriva Covid-19, a fost ucis de Hao Gu  în vârstă de  46 de ani, în urma unei „dispute îndelungate sentimentale”. Prin urmare, misterul  crimei  a fost rezolvat. Niciun motiv misterios, dar o poveste de gelozie care s-a încheiat în cel mai rău mod. Inginerul Hao Gu, s-ar fi îndrăgostit de aceeași femeie ca și Bing Liu. Din acest motiv conflictul violent care ar  părut între cei doi s-a încheiat în cel mai tragic mod posibil: crimă-sinucidere.

Un om de știință chinez a fost ucis în propria locuință: criminalul s-a sinucis

Bing Liu a fost găsit fără viață cu răni prin  împușcare în zona  capului, gât, torace  și membre. La nici 100 de metri a fost găsit corpul fără viață Hao Gu în interiorul unei mașini. La început anchetatorii au crezut că uciderea lui Liu era strâns legată de cercetarea împotriva coronavirusului. În realitate, crima a fost comisă din motive sentimentale, deoarece cei doi s-au „luptat” mult timp pentru aceeași femeie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.