”Binecuvântări speciale pentru o tânără de 19 ani”. Preot italian anchetat pentru violență sexuală

”Binecuvântări speciale pentru o tânără de 19 ani”

Un preot din Fiorenzuola, în provincia Florența, este anchetat pentru violență sexuală, după plângerile depuse ale unei tinere de 19 ani, scrie presa italiană  Repubblica și La Nazione. Don Emanuele Dondoli, preot din 1988 și pastor din 1992, ar fi abuzat de o tânără cu tulburări de personalitate fiind convinsă că era posedută de diavol.

SUA: un pedofil căutat de poliție s-a ascuns într-un buncăr timp de trei ani

Faptele datează din martie până în iunie 2018. El i-ar fi dat „binecuvântări împotriva răului”, abuzând în sacristie cu un unguent „binecuvântat”. După plângerea tinerei depusă în ultimele luni, poliția l-a percheziționat pe preotul paroh iar în telefonul său mobil s-ar fi găsit și câteva fotografii făcute în acele momente.
În ultimele zile, parchetul a închis ancheta. Tânăra în vârstă de 19 ani, asistată de avocata Elisabetta Renieri, pe baza unui examen psihiatric dispus de parchet, ar fi afectată de „tulburare  de personalitate ”, agravată de „o simptomatologie anxioasă și depresivă”, care ar face-o incapabilă să-și exprime refuzul în astfel de practici.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.