Binecuvântare de Crăciun din cer: dintr-un avion au căzut 380 de litri de apă sfințită peste Louisiana

Binecuvântare de Crăciun din cer: dintr-un avion au căzut 380 de litri de apă sfințită Louisiana

O binecuvântare excepțională de Crăciun, proiectată și organizată de preotul diecezei catolice din Lafayette, în Louisiana (SUA). Matthew Barzare a încărcat 380 de litri de apă sfințită într-un mic avion folosit de obicei pentru a împrăștia îngrășăminte sau pesticide pe culturi.

Citește și Și-a zdrucinat fiul de 5 luni cu o violanță că l-a băgat în comă: o mamă de 29 de ani anchetată

“Așa putem trimite binecuvântarea în mai multe zone “, a spus preotul, explicând că pilotului i s-a cerut să arunce apă sfințită pe biserici, școli, magazine alimentare și locuri de întâlnire comunitare din Insula Cow, 45 kilometri sud-vest de Lafayette. Misionarul Eryn Detraz, originar din zonă, dar care locuiește în prezent în Ohio, a avut această idee care a fost acceptată ulterior  de părintele Matei.

În fotografiile postate pe pagina de Facebook a eparhiei, cele mai importante momente ale companiei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.