Bill Withers, autorul melodiei “Ain’t No Sunshine” a încetat din viață la vârsta de 81 de ani / VIDEO

Bill Withers, influentul cântăreț american de soul care a scris melodiile “Lean on Me”, “Ain’t No Sunshine” și “Lovely Day” a murit la vârsta de 81 de complicații cardiace, potrivit unei declarații a familiei sale, scrie The Guardian.

O altă victimă a coronavirusului care dă fiori: o fetiță de numai 5 ani a murit la spital

William Harrison „Bill” Withers, Jr. s-a născut la 4 iulie 1938 și a fost un muzician american, cunoscut pentru piesele „Ain’t No Sunshine”, „Just the Two of Us” (pentru care a primit premiul Grammy) „Use Me”, „Lean on Me”, „Lovely Day” și „Grandma’s Hands”. Viața sa a făcut subiectul documentarului „Still Bill”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.