Bill Gates, tatăl fondatorului Microsoft a murit

William Henry Gates Senior , tatăl fondatorului Microsoft, Bill Gates, a murit la vârsta de 94 de ani . Suferind de mult de boala Alzheimer, bărbatul s-a stins din viață luni, 14 septembrie, la casa sa de pe Hood Canal din statul Washington. În anii 1990, Bill Gates Senior și-a ajutat fiul să gestioneze numeroasele cereri caritabile , punând bazele pentru ceea ce va deveni ulterior Fundația Bill și Melinda Gates .

Născut la Brementon în 1925, Bill Gates Senior era fiul unui proprietar de magazin de mobilă și a servit trei ani în armata Statelor Unite în timpul celui de-al doilea război mondial. După război s-a înscris la Universitatea din Washington, absolvind dreptul în 1949 și obținându-și doctoratul în anul următor. În 1964 și-a deschis propria firmă de avocatură în care a lucrat continuu până la mijlocul anilor ’90.

Noua profeție a lui Bill Gates: “Vor fi mult mai multe victime din cauza supraîncărcării sistemelor de sănătate”

Chiar când era pe punctul de a se retrage, fiul său Bill i-a cerut ajutor pentru a gestiona cantitatea imensă de cereri de caritate care îi veneau în fiecare zi. Prin urmare, Bill Gates Senior a decis să investească 100 de milioane de dolari pentru a fonda ceea ce a devenit ulterior Fundația Bill și Melinda Gates, care încă se angajează să lupte împotriva sărăciei în țările lumii a treia .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.