Bill Gates donează 10 milioane de dolari pentru a opri răspândirea coronavirusului

Antreprenorul și filantropul Bill Gates a decis să-i ajute pe salvatori să oprească răspândirea rapidă și îngrijorătoare a coronavirusului cu o donație generoasă. O donație de 10 milioane de dolari va fi făcută prin Fundația Bill & Melinda Gates pentru a încerca să limiteze și să blocheze virusul care a alertat Organizația Mondială a Sănătății. După cum se raportează pe site-ul oficial al Fundației, banii vor fi împărțiți între China și Africa și vor permite tuturor celor implicați în salvare să primească sprijinul tehnic necesar pentru a oprirăspândirea virusului 2019-nCoV .

Intenția lui Bill Gates este să împingă și pe alți miliardari din întreaga lume să facă aceeași acțiune de caritate, astfel încât să poată ajuta la combaterea virusului. Antreprenorul colaborează deja în China cu o serie de parteneri din sectorul public și privat pentru a accelera cooperarea națională și internațională în domeniile critice.

Citește și Coronavirus, alertă OMS: „risc global ridicat”

Obiectivele pe care Bill Gates vrea să le urmărească  sunt patru:

*Identificarea și confirmarea exactă a cazurilor de coronavirus;
*Izolarea virusului în siguranță;
*Îngrijirea pacienților;
*Accelerarea dezvoltării tratamentelor și a vaccinurilor.

În ceea ce privește Africa, fondurile alocate de Bill Gates vor fi utilizate în centrele pentru controlul și prevenirea bolilor și pentru întărirea măsurilor de sănătate publică cu privire la coronavirus în toate statele membre ale Uniunii Africane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.