Bill Gates, declarație șoc: „O pandemie la fiecare 20 de ani”

O pandemie globală ca cea a coronavirusului s-ar putea întâmpla la fiecare 20 de ani. Prezicerea lui Bill Gates este cea care invită guvernele să facă mai mult pentru a preveni catastrofe similare în viitor. Potrivit Financial Times, Fondatorul Microsoft  a subliniat importanța implementării de soluții structurale pentru a fi gata să facă față noilor viruși care ar putea afecta umanitatea.

Administrarea pe scară largă a testelor, dezvoltarea de medicamente care reduc  spitalizarea pacienților infectați și letalitatea virusului, căutarea unui vaccin: acestea sunt unele dintre măsurile dorite de miliardarul american, care a subliniat  modul în care țările bogate ar trebui să facă partea lor de a ajuta țările în curs de dezvoltare pe aceste fronturi. Gates a anunțat că va investi miliarde de dolari prin fundația sa pentru a construi fabrici pentru a produce vaccinuri contra coronavirusului. Șapte alte grupuri diferite ar lucra pe

această temă.

Alianța Google-Apple: aplicația pentru urmărirea infecțiilor

Planul, a precizat el, este să finanțeze construcția laboratoarelor pentru toate cele șapte vaccinuri, chiar înainte de a ști dacă acestea sunt eficiente, deși acest lucru ar putea duce la pierderi masive. “Fondurile noastre pot accelera lucrurile – a spus Gates, relatează WSJ.

Fundația, a spus Gates, a cheltuit deja sute de milioane de dolari pentru cercetarea și dezvoltarea pe Covid-19, în afară de finanțarea unui program de teste în statul Washington, una dintre primele zone afectate de pandemia din Statele Unite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.