Bill Gates a decis să doneze 150 de milioane de dolari pentru vaccinul împotriva coronavirusului

Gate Foundation se pregătește să predea banii Institutului Serum , cel mai mare producător de vaccinuri din lume. Pentru a produce 100 de milioane de doze, prețul individual ar fi de 3 USD fiecare și va fi livrat către 92 de țări în curs de dezvoltare.

Gates a fost unul dintre principalii lideri în producția de vaccinuri în ultimele două decenii. De fapt, a cheltuit peste 4 miliarde de dolari în cooperarea entităților publice și private, pentru a imuniza cât mai multe persoane din întreaga lume.

De când s-a început să se vorbească de coronavirus, Bill Gates a decis să dea o mână fundamentală. Sensibilitatea sa la boală decurge dintr-o preocupare de bază pentru țările sărace. În ultimele luni, milionarul și-a exprimat îngrijorarea pentru cele mai sărace zone ale lumii, în special teama că o furie virală precum cea a coronavirusului ar putea devasta total populațiile.

Coronavirus, Rusia: primul lot de vaccin în termen de 2 săptămâni

În ceea ce privește țările bogate, el a spus că a fost surprins de situația prin care se confruntă America, cea mai afectată de pandemie. “Pentru țările bogate – a explicat Gates -, într-o mare măsură, ar trebui să putem pune capăt tuturor acestor lucruri până la sfârșitul anului 2021”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.