Bilanțul victimelor coronavirusului în Spania crește de la oră la oră: peste 33.000 de cazuri și 2.182 de morți

Un nou bilanț a victimelor din Spania:  peste 33.000 de cazuri de coronavirus confirmate și 2.182 de decese, a raportat de puțin timp Ministerul Sănătății , citată de presa spaniolă.

Citește și Coronavirus SUA, o fetiță de 12 ani se luptă între viață și moarte: „Nu suferea de nicio altă boală

Mai precis 33.089 de infectați, au precizat autoritățile și 2.355 de pacienți în terapie intensivă. Persoanele considerate vindecate sunt 3.355.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.