Bilanțul victimelor a crescut: cel puțin 18 persoane au murit din cauza tornadelor din Louisiana, Texas și Mississippi

Duminică , mai multe  tornade au lovit sudul Statelor Unite, în special Louisiana, Texas și Mississippi, provocând pagube grave clădirilor și ucigând cel puțin 6 persoane. În orașul Monroe, Louisiana, care are aproximativ 50.000 de locuitori, au fost distruse între 200 și 300 de case.

Franța se pregătește pentru o prelungire a blocajului: 14 mii de decese

Serviciul Meteorologic Național, serviciul meteorologic american, a avertizat că alte fenomene de acest tip ar putea continua luni, tornadele deplasându-se spre est în Alabama și Georgia. Au fost înființate adăposturi în Mississippi și în alte state afectate de tornadă pentru a se proteja de rafale: preocuparea autorităților a fost să aplice măsurile de distanțare socială impuse pentru a preveni răspândirea pandemiei coronavirusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.