Bilanțul coronavirusului în lume: aproape 1,5 milioane de infecții și aproximativ 90 de mii de morți

În lume s-au înregistrat aproape 1,5 milioane de cazuri de infecții cu coronavirus .  Conform datelor de la Universitatea Johns Hopkins, cazurile pozitive înregistrate până în prezent sunt 1.484.811, cu 88.538 de decese și 329.876 de persoane considerate vindecate. Statele Unite sunt în prezent țara cu cel mai mare număr de infecții, 432.132, cu 14.817 de decese .

Tânără de 33 de ani însărcinată moare de Coronavirus a doua zi după ce a dat naștere copilului

Italia,  cu 139.422 de cazuri de contagiune confirmate oficial de la începutul epidemiei are cel mai mare număr de decese, 17.669.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.