Bilanț tragic! Un camion a intrat în plin într-un grup de persoane: 30 de morți

Bilanț tragic! Un camion a intrat în plin într-un grup de persoane: 30 de morți

S-a întâmplat în Guatemala. Un camion cu gabarit mare a intrat în plin într-un grup de persoane pe o stardă întunecată omorând cel puțin 30 de persoane.  Incidentul a avut loc în apropierea orașului Nahula, în provincia vestică Solola.

 

Se pare că mulțimea curioasă se adunase în jutur unei  persoane care decedase într-un accident de mașină. Vehicolul nu și-a dat seama de prezența oamenilor și a intrat în plin ucigând 30 de persoane.

Te-ar putea interesa și Avertismentul medicilor: „1500 de muncitori migranți au murit în Italia în ultimii 6 ani”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.