Bilanț tragic Spania: 812 persoane au murit în ultimele 24 de ore, în total 7340 de decese

În Spania, 812 persoane au murit cu coronavirus în ultimele 24 de ore, raportează El Mundo subliniind că numărul deceselor este puțin mai mic decât ieri (838 de victime) ducând totalul deceselor la 7.340. Cazurile confirmate au ajuns la 85.195

Regiunea Madrid, subliniază El Mundo, rămâne cea mai afectată cu un număr de decese de 3.392 și 24.090 de cazuri înregistrate.  Datele raportate de ziar vorbesc de asemenea despre 16.780 de persoane considerate vindecate în toată țara. Pe de altă parte, alte 5.231 de persoane sunt spitalizate în terapie intensivă.

Prin urmare, Spania a depășit, de asemenea, China în datele privind cazurile de coronavirus confirmate. Datele privind medicii și asistenții care s-au îmbolnăvit continuă să crească. “12.298 de lucrători din domeniul sănătății sunt infectați”, a declarat María José Sierra, de la Centrul spaniol pentru coordonarea urgențelor medicale, citat de El Pais. Dintre acestea, a subliniat el, 85% sunt în carantină la domiciliu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.