Bilanț negru: pandemia de coronavirus a ucis până în acest moment 5.043 de oameni

Noua pandemie de coronavirus a provocat moartea a 5.043 de persoane la nivel mondial, majoritatea din China, potrivit unui bilanț publicat de Afp din surse oficiale.

Citește și Coronavirus, China: primul caz de infecție datează din 17 noiembrie 2019

Un total de 3.176 de persoane au murit în China, 1.016 în Italia și 514 în Iran. Acestea sunt cele trei țări cele mai afectate de numărul de decese. De la primele cazuri din decembrie, s-au înregistrat peste 134.300 de infectați în 121 de țări și teritorii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.