Bilanț negru de Coronavirus, numărul deceselor în lume depășește 920 de mii

Până la ora actuală în întreaga lume s-au înregistrat 28.759.036 cazuri de infecții cu coronavirus  și 920.231 de decese. Datele sunt actualizate de Coronavirus Resource Center al Universității Johns Hopkins.

Salvați Copiii: Efectul coronavirus, cu 117 milioane mai mulți copii aflați în pericol de sărăcie

Statele Unite rămân cea mai afectată țară, urmată de India, unde, pentru a patra zi consecutivă, au fost înregistrate peste 90.000 de noi infecții. Potrivit Ministerului Sănătății, există 94.551 de cazuri noi de Covid-19 și 1.114 de noi decese. Astfel, potrivit datelor oficiale, numărul total de cazuri de coronavirus în țară se ridică la 4.754.356, inclusiv 78.586 victime de la începutul pandemiei.

Dintre aceștia, 3.702.595 pacienți și-au revenit, în timp ce 973.175 sunt încă infectați cu virusul. India este a doua țară cea mai afectată, în spatele doar Statelor Unite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.