Bilanț îngrijorător pentru Spania: alte 217 decese

Numărul deceselor provocate de coronavirus în Spania,  a crescut din nou: în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 217 decese comparativ cu miercuri în care s-au înregistrat 184. Ministerul Sănătății din Madrid a anunțat acest lucru, actualizând numărul total de persoane care și-au pierdut viața din cauza complicațiilor legate de Covid-19 la 27.321. Până la acestă oră numărul persoanelor infectate a crescut la 229.540 și celor considerate vindecate la 134 mii.

Coronavirus, SUA: cel puțin 21.030 de cazuri și 1.763 decese în 24 de ore

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.