Bilant final: Ciclonul Idai a provocat 843 decese între Mozambic, Zimbabwe și Malawi

Bilanț final: Ciclonul  Idai a ucis 843 de persoane între Mozambic, Zimbabwe și Malawi. Cele mai multe în prima țară, unde  s-au înregistrat 598 de victime și 1.640 răniți.

 

În plus, au fost raportate 1.428 cazuri de holeră, dintre care cinci au fost fatale, din cauza deteriorării condițiilor sanitare la trecerea ciclonului Idai la jumătatea lunii martie.

 

În Zimbabwe, 185 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 200 au fost rănite. Potrivit Organizației Internaționale pentru Migrație, cu toate acestea, victimele ar fi 259. În Malawi, 60 de persoane au decedat și 672 au fost rănite.

Te-ar putea interesa și Un microbuz plin cu romani a fost spulberat de un TIR pe o sosea din Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.