Biden deschide granițele solicitanților de azil blocați în Mexic

Administrația Biden va începe să accepte intrarea solicitanților de azil care au fost obligați să aștepte în Mexic printr-un program guvernamental Trump.

Acest lucru a fost anunțat de noul secretar pentru securitatea internă, Alejandro Mayorkas. Această lege va intra în vigoare începând cu 19 februarie.

Citește și Mahatma Gandhi: 10 fraze și învățături despre pace

Această ultimă acțiune este un alt pas în angajamentul nostru de a reforma politicile de imigrație care nu sunt aliniate cu valorile națiunii noastre”, a explicat președintele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.