Bicarbonatul de sodiu: noul botox

Noul botox. Când încep să apară primele riduri și linii de expresie , încercăm întotdeauna să apelăm la creme sau tratamente, uneori chiar costisitoare.

Adevărul este că este imposibil să oprești trecerea timpului, iar ridurile sunt doar un simptom normal al vârstei. Cu toate acestea, este posibil să facem în așa fel ca aparițiile lor să întârzie și să le ascundem, deși temporar.

Înainte de a apela la tratamente foarte scumpe, încercați să pregătiți masca pe bază de bicarbonat de sodiu: pe lângă faptul că are un efect similar cu cel al botoxului , practic, nu are efecte secundare.

Citește și O mamă s-a chinuit 20 de ore pentru a scoate 150 de scaieți de jucărie din părul fiicei sale

Pregătirea măștii de efect botox este într-adevăr foarte simplă: amestecați două părți egale de bicarbonat de sodiu și ulei de cocos.

Aplicați amestecul pe față și masați ușor și lăsați-l să se odihnească timp de aproximativ 10-12 minute. În cele din urmă, clătiți cu apă caldă.

Aplicați masca de bicarbonat de sodiu cu efect botox o dată pe săptămână, de preferință înainte de culcare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.