Bianca a murit la vârsta de 4 ani: pe corp au fost găsite semne de abuz sexual și lovituri

Bianca Godoy a murit la vârsta de doar 4 ani după o viață foarte scurtă trăită în tortură și abuz continuu.

Potrivit Daily Mail  corpul fetei a fost găsit în Canuelas, Buenos Aires, cu semne de traumatisme în zona capului care potrivit poliției au dus copila la sufocare și apoi la moarte.

Fetița a fost lovită cu putere în timp ce mânca. Suspiciunile polițiștilor argentinieni au căzut imediat asupra mamei copilului Viviana Roldan, și a iubitului ei Federico Espinosa. Cuplul a declarat că Bianca sa simțit rău în timp ce înota în piscină, dar versiunea lor nu a convins anchetatorii.

Zece ani închisă în acasă de părinți: o tânără de 19 ani este în sfârșit liberă

Poliția și avocații au găsit dovezi clare ale violenței asupra corpului copilului. Semnele de abuz sexual care sunt “de lungă durată”, precum vânătăi și alte răni, inclusiv semne de mușcătură. Se pare  că fetița a fost legată cu o frânghie în jurul încheieturilor și gleznelor. Constatările au condus la arestarea mamei și a partenerului, care,potrivit presei locale, nu a vrut să facă nicio declarație despre incident.

Tatăl biologic al fetiței a declarat că, se temea că fiica ei ar fi  maltratată și de aceea încerca să obțină custodia:  ”În ciuda suspiciunilor nu am crezut niciodată că situația era atât de gravă și că nu putem să credem că ea, ca mamă, a făcut toate acestea  Biancăi”.

 

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.