Berlin, restaurant închis pentru Covid va oferi de mâncare a 150 de persoane fără adăpost pe zi pe tot parcursul iernii

Închis din cauza urgenței Coronavirus , Hofbraeu , unul dintre cele mai mari restaurante din Berlin , a decis să se dedice persoanelor fără adăpost și, datorită finanțării instituțiilor germane, va ajuta zeci de oameni pe zi, pe tot parcursul iernii. Managerul restaurantului, Bjoern Schwarz, susține că această inițiativă nu numai că ajută persoanele fără adăpost într-o perioadă dificilă, dar proiectul permite, de asemenea, să ofere angajaților și restaurantului un venit care altfel nu ar exista în această perioada de închidere forțată.

Proiectul se desfășoară în colaborare cu municipalitatea și cu două organizații de ajutorare. În esență, până la 150 de persoane fără adăpost vor avea mese calde până la sfârșitul iernii.

Citește și Panică la bordul unui avion ! Un bărbat a murit de Covid: ” Avea simptome clare, de ce l-au lăsat să se îmbarce ?”

Hofrbraeu este un restaurant care poate găzdui până la 3 mii de clienți pe zi în incinta sa. Un spațiu atât de mare este considerat potrivit pentru a oferi ospitalitate celor care au cel mai mult nevoie , permițând să garanteze distanța de siguranță necesare în situația de urgență cu coronavirus . Restaurantul nu va servi doar mâncare și băuturi răcoritoare, ci își va pune și băile la dispoziția persoanelor fără adăpost.

În plus, vor exista persoane care vor fi la dispoziția oaspeților pentru a oferi sfaturi și chiar haine noi, în cazul în care este necesar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://abcnews.go.com/International/wireStory/shut-corona-berlin-restaurant-opens-homeless

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.