Berlin, o mașină a intrat în plin pe trotuar ucigând 4 persoane printre care și o bunică cu nepotul ei

Patru persoane, inclusiv un copil, au murit în această seară, după ora19: 00 în Berlin fiind  spulberați de o mașină care circula s-a urcat trotuarul din centrul orașului. Pompierii din capitala Germaniei o raportează într-un tweet, vorbind despre un „accident rutier” grav. Conform informațiilor preliminare, un Porsche ar fi măturat o mulțime de trecători. Șoferul a fost rănit grav.

A incendiat și ucis bărbatul care i-a violat fiica de 13 ani: mama condamnată la 5 ani și 6 luni de închisoare

Printre răniți, relatează Bild, ar fi șoferul unuiPorsche care este în stare gravă. Poliția crede că bărbatul ar fi putut pierde controlul mașinii din cauza vitezei mari. Copilul a fost ucis ar fi fost în compania bunicii sale  în timp ce, potrivit  Bild, mama ar fi supraviețuit.

Pkw rast mit hoher Geschwindigkeit in eine Personengruppe auf Gehweg, 4 Menschen, darunter ein Kleinkind, werden dabei getötet, 2 weitere Personen verletzt, Ort: Invaliedenstrasse/Ackerstrasse, Berlin-Mitte

Pubblicato da Polizeireporter Th. Schröder su Venerdì 6 settembre 2019

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.