Berlin, degetul mijlociu împotriva celor care nu folosesc masca. Campania publicitară care provoacă discuții

În ultimele zile a apărut la Berlin o campanie publicitară care provoacă discuții . În imaginea promoțională puteți vedea o doamnă în vârstă cu o mască colorată care-și acoperă fața și care ridică degetul mijlociu către public. Sub fotografie o inscripție : „Deget ridicat împotriva tuturor celor care nu poartă mască. Respectăm regulile ”.

Aceasta este publicitatea promovată de Senatul Berlinului pentru a sensibiliza cetățenii să respecte regulile anti-covid, având în vedere creșterea îngrijorătoare a infecțiilor din capitala Germaniei și nu numai. În Germania, în ultimele 24 de ore, noile infecții noi au crescut la 5.132. Este prima dată când se ajunge la un număr atât de mare din aprilie. Acest lucru a fost raportat de Institutul Robert Koch.

Acum există 620 de pacienți aflați în terapie intensivă în țară, relatează Bild, iar 334.585 din totalul celor infectați de la începutul epidemiei.

Citește și Covid în Germania: la Berlin situația riscă să scape de sub control

Mesajul puternic al campaniei a fost publicat marți pentru prima dată într-un ziar al orașului. Campania nu a trecut neobservată și s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, unde controversa nu a întârziat să apară .

Pe Twitter, redactor-șef al ziarului „Tagesspiegel” Lorenz Maroldt a numit-o „insultă publică”. Pe fondul criticilor și al aprobării, executivul orașului și-a apărat alegerea: „Cu campania lansată în septembrie, statul Berlin vrea să sensibilizeze regulile coronavirusului și să promoveze respectarea acestora. Având în vedere numărul tot mai mare de infecții, această atitudine este crucială în acest moment. Pentru că trebuie să fie clar pentru toată lumea: situația este încă foarte gravă. Prin urmare, considerăm importantă această campanie publicitară ”.

Cu siguranță, scopul promotorilor a fost atins: să atragă atenția asupra problemei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.