Berea Corona „victimă” a Coronavirusului: între ipocondrie și ignoranță devine un trend online

Nimeni nu și-ar fi imaginat, că pentru a plăti prețul psihozei Coronavirus , virusul din Wuhan (China) care a provocat deja peste 200 de decese, se află și celebra bere Corona mexicană . În ciuda absenței unei legături între cele două, cu excepția numelui, tot mai mulți oameni cred contrariul. Acest lucru este demonstrat de „tendințele” căutărilor Google: „ virusul coronei ” este, de fapt, unul dintre cele mai clicate momentului.

Citește și Un băiat de 7 ani a mănâncat fără permisiunea părinților: drept pedeapsă i-au ars brațul

După cum raportează South China Morning Post, aceste căutări au înregistrat o creștere puternică începând cu 9 ianuarie. Într-adevăr, în acea zi, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat oficial că unele cazuri de pneumonie aparentă la Wuhan au fost cauzate de un tip de coronavirus până acum necunoscut. Odată cu trecerea zilelor și creșterea psihozei generale (inclusiv unele teorii care se limitează la conspirație ), a găsit spațiu și  „virusul berii corona” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.