Benjamin: și-a tatuat numele fiului pe spate, dar șoc! Băiețelul nu era a lui

Benjamin: și-a tatuat numele fiului pe spate, dar șoc! Băiețelul nu era a lui

La două zile după ce și-a tatuat numele fiului pe spate, un tânăr columbian a găsit convorbiri șocante în telefonul iubitei sale.

Era atât de fericit că a devenit tată, încât și-a tatuat numele fiului pe spate: Benjamin. Dar, la nmai două zile după tatuaj, bucuria lui s-a transformat într-o furie oarbă. Pedro Pablo Santo Domingo, de 22 de ani, a descoperit că, în realitate, acel copil nu era al lui, ci al fostului ei prieten.

O femeie a ales să fie violată de un criminal: acesta îi dăduse trei posibilități

Acestă informație a fost confirmată și de rezultatul ADN-ului. Pedro Pablo, sul influența alcoolului, nu a mai reușit să țină în frâu furia și a luat femeia la bătaie cu un baston. Vecinii au alertat imediat poliția care au salvat femeia din mâinile lui.

Potrivit presei locale La Opinion, bărbatul a fost arestat dar lăsat liber după ce a povestit agenților ce i se întâmplase. Acum psihologii îl vor ajuta să depășească trauma.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.