Belgia, primarul orașului Bruges a fost înjunghiat în gât

Dirk De Fauw, primarul orașului Bruges, a fost înjunghiat de un necunoscut și a fost operat de urgență, în urma rănilor grave. Condițiile sale, relatează agenția belgiană, sunt în prezent stabile. Poliția a arestat o persoană, dar motivele gestului sunt încă neclare. De Fauw a fost înjunghiat în gât, dar, potrivit rapoartelor mass-media locale, a putut să sune singur la ambulanță.

Un nou caz de abuz asupra copiilor zguduie Germania: identificați copii de 5,10 și 12 ani

Primarul a fost transportat la spital de către șoferul său. De Fauw este și avocat, iar persoana arestată este unul dintre clienții săi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.