Belgia, o copilă de numai 12 ani a murit de coronavirus: este cea mai tânără victimă din Europa

O fetiță de 12 ani a murit în Belgia din cauza coronavirusului, au informat astăzi autoritățile locale de sănătate  , potrivit agenției de știri belgiene. “Este un eveniment foarte rar care ne-a șocat” , a spus virologul Emmanuel André în cadrul conferinței de presă , scrie Le Soir. În Belgia, în prezent, s-au întregistrat 705 de victime Covid-19 .

O altă victimă foarte tânără a coronavirusului , considerată cea mai tânără până ieri, s-a înregistrat în Portugalia. Este vorba despre Vitor Godinho, un adolescent în vârstă de 14 ani, care nu avea patologii anterioare și, într-adevăr, urma un stil de viață sănătos  practicând sport. În Franța, o fată adolescentă de 16 ani a fost răpusă de Corvid-19

Citește și Vitor, ucis de coronavirus la doar14 ani: este cea mai tânără victimă a virusului din Europa

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.