Belgia este gata să înceapă vaccinările pe 5 ianuarie

Belgia este gata să înceapă campania de vaccinare împotriva coronavirusului pe 5 ianuarie, dacă până la acea dată EMA, agenția europeană pentru medicamente va dat aprobarea. Știrea a fost dată de Alexander De Croo , citat de presa belgiană. „Când vaccinurile vor fi gata, țara noastră va fi gata”, a asigurat el.

Citește și Covid, Italia: „Vaccinul va fi centralizat și gratuit pentru toți”

Planul de distribuire a vaccinurilor este gata încă de ieri, dar acum trebuie să fie convenit cu diferitele autorități regionale și locale. Liderul guvernului valon, Elio di Rupo, a cerut totuși prudență.
“Prima fază de administrare a vaccinului – a spus el – va implica un număr mic de oameni, cu siguranță personalul medical al spitalelor”. Pentru vaccinarea întregii populații „va dura mult timp”, va fi necesar să „avem răbdare”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.