Belgia: China spionează UE de la Ambasada Maltei la Bruxelles

Conform serviciilor secrete ale Belgiei, China folosește de multă vreme Ambasada Malta la Bruxelles pentru a spiona instituțiile UE, relatează ziarul francez Le Monde. Potrivit 007 ale Belgiei,  ambasada Maltei, restructurată și datorită fondurilor de la Beijing, ar găzdui mijloace tehnice instalate de serviciile secrete chineze pentru a spiona instituțiile europene.

România intră în stare de alertă pentru 30 de zile: Zborurile rămân suspendate!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.