Belarus, o tânără de 18 ani a murit aspirată de canalizarea de la o piscină

O tânără de 18 ani, Anna Twplova, a murit în Belarus după ce a fost aspirată într-o canalizare a piscinei. S-a întâmplat într-un parc acvatic interior din Minsk, unde tânăra a mers cu iubitul ei Dmitry, în vârstă de 19 ani, pentru a sărbători aniversarea logodnei lor. Cuplul se relaxa și se distra între tobogane, piscine în parcul acvatic Freestyle, când brusc, după ce s-a aruncat într-o piscină fata a fost aspirată violent în canalizarea piscinei.  Iubitul ei inițial nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, era cu privirea în altă parte.

Informația a fost publicată de Mirror , care precizează că accidentul s-a produs imediat ce fata a sărit în apă alunecând dintr-un tobogan. În timp ce era sub apă, brațul ei a fost aspirat în supapa de scurgere.

Citește și Coronavirusul și efecte asupra creierului: povestea profesorului care a supraviețuit infecției

„Salvamarul mi-a spus că a sărit în apă de pe tobogan – a spus iubitul ei Dmitry – și apoi, se pare, că scurgerea s-a deschis și a fost aspirată. Spatele ei era albastru, ca o vânătaie imensă. Poate s-a lovit la cap și a leșinat. Nu știu. Am văzut că au scos pe cineva  din apă, apoi am observat că costumul de baie al Annei. Atunci mi-am dat seama că era ea. ”.

A fost nevoie de ajutorul a cinci persoane pentru a recupera fata din fundul piscinei. Dar din păcate pentru tânăra Anna Twplova nu s-a mai putut face nimic.  Medicii au încercat timp de o jumătate de oră să o readucă la viață, dar a fost în zadar. Poliția locală a lansat o anchetă asupra incidentului, în timp ce parcul acvatic a fost închis temporar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.