Beirut: nou incendiu în port la o lună după explozie

Un nou incendiu a izbucnit în aceeași zonă a portului Beirut, Liban , unde au avut loc acum o lună exploziile care au distrus zona . O sursă militară a explicat că focul a izbucnit într-un depozit de petrol și anvelope . Cauzele sunt încă de constatat.

Trump nominalizat pentru Premiul Nobel pentru Pace în 2021

Coloane groase de fum negru sunt vizibile din diferite districte ale capitalei libaneze, unde panica s-a răspândit rapid printre cei prezenți. Armata i-a îndemnat pe rezidenți să evacueze zona.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.